Zoeken naar ben jij onze man

Uw zoekactie voor ben jij onze man leverde 93 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Ander origine 33 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Ander origine
Hallo, ben een gehuwde man met andere roots. Zou graag een vaste pijpvriend hebben en het liefst in de buurt om snelle dates te kunnen regelen. Ik wil iemand die graag gepijpt word, en me de tijd mss meer. Discretie vereist en geboden. Ik wil enkel een volbloed belgische man die beneden normaal of groot geschapen is en liefst helemaal gladgeschoren. Benieuwd naar de reacties. Mvg  
Domi 56 jaar Limburg - HASSELT
Dominant zoekt jonger onderdanig
Is er iemand uit Hasselt of de buurt van Hasselt die kan genieten van rukken en pijpen? Een lekkere geschoren 16x4 in de aanbieding die niet snel komt en veel spuit. Ben een sportieve man in heterorelatie met een voorkeur voor jonger en onderdanig. Kan wekelijks ontvangen maar verplaats ook indien nodig. Reactie met leeftijd, woonplaats, ervaringen en wat over jezelf. Rollenspel en medisch onderzoek alsook massage kunnen ook bij klik. Koppeltjes ook welkom.  
Jo.d.v 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Zoek groot geschapen
Iemand uit de buurt die een grote dikke lul heeft en het toelaat om er eens aan te likken. Ben zeer verzorgde man 1.80m 72kg 17x6cm.  
Paul 56 jaar Limburg - Leudal
Exhibitionist zoekt kijkers, en...
Ik ben een exhibitionistische man die op zoek is naar mensen die graag naar mij willen kijken als ik mij op een redelijk publieke plaats in sexy kleding, zie de foto's, masturbeer. Eventueel mij daarbij met mijn videocamera filmt. Andere zaken zijn bespreekbaar.  

Exhibitionist zoekt kijkers, en...
jojo 45 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
wie wil er vanavond xdate
Ik ben 45 jarige man en wil nog eens een xdate. Ik pijp graag en laat soms neuken, vertel wat jij zou willen doen. Ik kan ontvangen  
Opa 40 jaar Antwerpen - Mechelen
Jongentje
Ik ben een 40jarige man en mollig die graag een klein jongentje wil zijn voor een geile opa die alles zou mogen doen bij mij waar hij zin in heeft.  
Sander 25 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ontdekking
Ik ben een hetero man van 25 jaar en zou vanavond graag voor het eerst iemand willen pijpen. Ik kan verplaatsen in de regio rond Gent.  
Jan 69 jaar Antwerpen - Mechelen
Zoek man die mijn vrouw kan verleiden
Mijn echtgenote is bijna 69 en ik ben sexueel niet echt aktief. Ben jij een man vanaf 50+ en zie je er nog goed uit?Dat is al zeker een pluspunt. Je hebt interesse in literatuur want ze leest erg veel. Verder houdt ze van Leonard Cohen, Richard Hawley,Jasper Steverlynck maar ook van Bart Peeters. Ze is zeker niet van het recht voor de raap type en de verleiding zal discreet moeten gebeuren en heel wat tijd vragen. Ik verwacht van jou een eerste plan van aanpak: de eerste contacten gebeuren via mij en zo zal ze na een tijdje kennis kunnen maken met jou. Maar daar is dus echt een goed scenario voor nodig. Ze is 175 cm, weegt 85 kgs, niet intiem kaal en ze heeft normale borsten die al hangen natuurlijk. Enkel eerlijke en ernstige voorstellen aub? Stel je zelf grondig voor en motiveer duidelijk waarom je op deze advertentie ingaat. Foto's mogen maar zijn zeker geen must.  
10 dagen
Jonge30 30 jaar Limburg - Lommel
Hetero zoekt man(nen)
Ben een hetero man die iets spannend zoekt. Ik zou heel graag eens een homo koppel sex zien hebben in het echt. Of hebt je een ander leuk voorstel dan ben ik benieuwd!  
10 dagen
Kogelvisje 47 jaar Antwerpen - Westerlo
Fwb gezocht 😉
oedendag, Ik ben een getrouwde man, op zoek naar een oudere man die kan ontvangen, liefst uit de regio, om met te chatten en soms discreet af te spreken Ik ben een volslanke man , behaard, vrij onervaren. Groetjes x  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10